Het sfeervol gelegen viersterren Boetiek Hotel BonAparte.
Het sfeervol gelegen viersterren Boetiek Hotel BonAparte. (Foto: aangeleverd)

3 dagen genieten in de Achterhoek

Algemeen

LEZERSACTIE - Het viersterren Boetiek Hotel BonAparte is gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse Berg in Barchem, nabij Zutphen en Deventer. 

3 dagen genieten in de Achterhoek 

Hier vinden gasten het startpunt van de mooiste wandel- en fietsroutes van de Achterhoek. Boetiek staat voor uniek en eigenzinnig Dit zult u ervaren in de authentieke gastvrijheid, inrichting en kwaliteit.

Het monumentale pand van BonAparte telt 38 sfeervolle en compleet ingerichte hotelkamers. In het restaurant worden veel eerlijke en pure streekgerechten geserveerd, desgewenst begeleid door klassieke wijnen. Om uw verblijf extra aangenaam te maken, kunt u kosteloos gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Fiets- en wandeltochten vanuit het hotel leiden door het afwisselende landschap langs uitgestrekte bossen en kastelen.

Lezersactie-arrangement: 2x overnachting inclusief ontbijt, 1x heerlijk 3-gangen keuzediner, 1x heerlijk 4-gangen verrassingsmenu. Gratis: borrelgarnituur bij bestelling van een drankje in de Waterloobar of via roomservice, gebruik van binnenzwembad, sauna & fitness, koffie- en theefaciliteiten op de kamer, wandel- en fietsroutes, Wi-Fi en parkeren.

Boetiek kamer: € 159,- p.p. Tuinzichtkamer: € 169,- p.p. |Royal kamer: € 179,- p.p. Deluxe kamer: € 189,- p.p.

Informatie en reserveren:

www.goedverblijf.nl/rodim3d, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur), reisnummer rodim3d. Genoemde prijs is p.p. o.b.v 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking, t/m 31-10-2023.

Gratis genieten van wellnessfaciliteiten.
Fietsen door de prachtige omgeving.
Afbeelding
Afbeelding