Open huis Huis aan het Water.
Open huis Huis aan het Water. (Foto: Ria Houweling)

Open dag Huis aan het Water

KATWOUDE - 11 februari tussen 10.30 en 15.00 uur is iedereen welkom bij Huis aan het Water in Katwoude. Gastvrouwen, deskundige vrijwilligers en professionals vertellen wat Huis aan het Water kan betekenen als je geraakt wordt door kanker. 

Wat doet de ziekte met je relatie? Hoe anders smaakt een koekje na chemotherapie. Helpt creatief bezig zijn? Je kunt in gesprek gaan, je aanmelden voor een creatieve workshop of een lezing bijwonen over hoe je de regie over je leven kunt houden. Maar je kunt ook binnenlopen en de sfeer proeven, met een lekkere kop koffie. Maak kennis met Huis aan het Water, Hoogedijk 7 A/B, Katwoude. 

Programma 

11.00-12.30 uur. Gesprek over kanker en werken. Over Belastbaarheid, Arbeidsongeschiktheid en Re-integratie (BAR). Wissel ervaringen uit met lotgenoten en informeer jezelf over de gevolgen van kanker voor jouw werk, over rechten en plichten en over de rol van het UWV. 

13.00-14.00 uur: Kanker zet je wereld op zijn kop. Wanneer is het goed om professionele hulp te zoeken om te leren omgaan met deze ziekte. Lezing door psychiater Anne Oude Elberink. 

11.00 en 13.00 uur: Geef op een creatieve manier uiting aan wat je bezighoudt. Je kunt gratis deelnemen aan een creatieve workshop. Aanmelden via info@stichtinghuisaanhetwater.nl o.v.v. creatieve workshop.

10.30-15.00 uur: Ervaar hoe chemo je smaak kan beïnvloeden. Een zogenaamd ATE-koekje imiteert die smaakverandering. Je proeft gerechten vóór en ná het eten van het koekje.

Meer informatie: www.stichtinghuisaanhetwater.nl.