Interview Simone Boogaard.
Interview Simone Boogaard. (Foto: Omroep PIM)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Ook deze week weer een sterk verhaal van Marten Horjus, deze keer over rampspoed en watersnood. Benieuwd naar het verhaal? Kijk op PIM. Aanstaande zondag vertelt Marten voor de vierde keer een sterk verhaal in de Bolder.

Vertrek en benoeming raadslid CDA

Tijdens de raadsvergadering van 26 januari jl. is afscheid genomen van Simone Boogaard, raadslid voor de CDA Waterland. Zij is ruim 12 jaar actief geweest voor de CDA in onze gemeente. In dezelfde vergadering is haar opvolger Ivo Kielenstijn benoemd. Kijk voor de beelden op Omroep PIM.

Live-uitzending kerkdienst

De kerkdienst van de Protestantse Gemeente wordt zondag om 10.00 uur live uitgezonden vanuit de Opstandingskerk. De voorgangers zijn ds. A. Noordijk en ds. M.G. Pettinga. De viering staat in het teken van het 60-jarig jubileum van Gerda Zandstra een van de organisten van de Protestantse Gemeente.

Elke dag te zien

Omroep PIM is elke dag te zien van 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.