Missie geslaagd voor de scholieren.
Missie geslaagd voor de scholieren. (Foto: aangeleverd)

Scholieren houden bingo in Swaensborch

MONNICKENDAM - Vier scholieren uit Amsterdam, Broek in Waterland en Monnickendam hebben een vrijwilligersopdracht voor school gekozen en uitgevoerd. Het idee kwam om een bingomiddag te organiseren voor de bewoners in zorgcentrum Swaensborch. En met succes. 

Max, Aiden, Rafael en Otis, kwamen zelf op het idee voor de bingo en hebben dit idee verder uitgewerkt in samenwerking met Evean. Ze zijn vele weken bezig geweest met het organiseren van de bingo, met steun van de lokale ondernemers die de prijzen hebben gedoneerd, waarvoor dank. 

Groot applaus voor de organisatie en sponsoren

Het werd een middag vol gezelligheid en blije gezichten. Max, Aiden, Rafael en Otis  hebben hun eerste vrijwilligersopdracht met succes volbracht. De bewoners van Swaensborch zorgden voor een groot applaus voor de organisatie. Volgende maal gaan de scholieren koekjes bakken met de bewoners van Swaensborch. 

Dank aan sponsoren

Max, Aiden, Rafael en Otis  zijn hun sponsoren erg dankbaar; Vispaleis ‘t Spil, Van den Brink Groente en Fruit, Ellefleur, Etos, Keurslager Leo Spronk, Hoekstra en van Eck, Nimo boek & Bloematelier Roos.