Afbeelding
(Foto: omroep PIM)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterlands videonieuws 



Marker Museum

‘Van Trouw tot Rouw’ is de nieuwe tentoonstelling van het Marker Museum. Het museum bestaat dit jaar 40 jaar reden te meer om mooie Marker kostuums uit de kast te halen. De tentoonstelling werd officieel geopend door twee plaatselijke basisschoolleerlingen. Voorzitter van het museum Cor Visser leidde het event in de Grote Kerk. De tentoonstelling is te bekijken t/m 31 oktober a.s.

Tennisnieuws

Voor competitieteam Heren 1 (17+) van T.C. Monnickendam belooft de KNLTB Voorjaarscompetitie bloedstollend spannend te worden. Na het kampioenschap van vorig jaar speelt het gepromoveerde team in de 2e klasse. Met twee tennisleraren in het team en de steun van het publiek kunnen we een groot spektakel verwachten. De eerste (thuis)wedstrijd is op 8 april om 10.00 uur. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken.

Gemeentenieuws

De raadsvergadering is a.s. donderdag om 19.30 uur live te volgen via omroep PIM. De herhaling is te zien a.s. zondag om 19.00 uur.

De raadsvergadering is donderdag live te volgen via PIM


Live-uitzending kerkdienst

De kerkdienst van de Protestantse Gemeente wordt zondag om 10.00 uur live uitgezonden vanuit de Opstandingskerk. De voorganger is ds. A. Noordijk.

Omroep PIM is elke dag te zien op diverse kanalen

Kanalen

Omroep PIM is elke dag te zien van 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.