Cantorij Monnickendam zoekt nieuwe leden

MONNICKENDAM - De Cantorij Monnickendam is een gezellig en bijzonder muzikaal koor van sopranen, alten, tenoren en bassen. Wij zoeken voor alle stemsoorten nieuwe leden, bij voorkeur tot 60 jaar.  

Kom een maand vrijblijvend en gratis luisteren en/of zingen. We repeteren op woensdagavonden van 19.45 tot 22.00 uur in het kerkgebouw in de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam. We repeteren op dit moment composities van Fauré en Mendelssohn. Je krijgt de partituren van deze stukken te leen. Ook zijn er handige websites die helpen bij het instuderen. En er zijn per stemsoort groepjes die met elkaar de muziek oefenen. 

Wij willen als bestuur graag persoonlijk met je kennismaken. Vandaar dat we je vragen een mailtje te sturen naar voorzitter@cantorijmonnickendam.nl met je naam, stemsoort en telefoonnummer. We bellen je dan om af te spreken wanneer je voor het eerst wilt komen. Op die woensdag ontvangt een van de bestuursleden je graag om 19.30 uur om kennis te maken. Je wordt voorgesteld aan de dirigent en je krijgt een plaatsje bij een van de koorleden van jouw stemsoort, die vragen kan beantwoorden en jou kan helpen tijdens de repetitie. 

Voor ons voorjaarsconcert 2024 zijn we op zoek naar projectleden die met ons Bachs' Johannes Passion willen zingen. Wij hernemen dit stuk - dat in het verleden tientallen keren door de Cantorij is gezongen - graag ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Cantorij. Mail even je gegevens naar voorzitter@cantorijmonnickendam.nl o.v.v. aanmelding projectlid JP. 


Namens het bestuur, Nel Weel en Ludger Smit