Benieuwd naar de verhalen? Luister dan op woensdagavond 22 maart  naar de verhalen. in Zukke Zorgen.
Benieuwd naar de verhalen? Luister dan op woensdagavond 22 maart naar de verhalen. in Zukke Zorgen. (Foto: Pixabay)

Deze week in Zukke Zorgen

Algemeen

REGIO - Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur besteedt het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor de lokale geschiedenis. In een ongedwongen setting met afwisselende muziek, vaak gerelateerd aan het onderwerp, brengen Frans Keizer en Marieke Keizer u allerlei informatie. Samen met de technicus Klaas Bond is het altijd weer een gezellig avond, dus luistert u mee? Tevens wordt  wekelijks met het CBW gesproken over activiteiten de georganiseerd worden voor de ouderen. 

Jannie Lewinski heeft de opleiding Maatschappelijke Zorg Begeleider Specifieke Doelgroepen recent afgerond en werkt als persoonlijke begeleider met mensen met dementie in de Sint Nicolaashof in Volendam. Met haar nieuwe diploma op zak kan Jannie eigenlijk overal aan de slag! In de uitzending van 22 maart vertelt Jannie meer over haar studie en haar werk als persoonlijk begeleider van dementerende ouderen. Ook schuiven Rosalie Smit-Bond en Anja Duijn aan, zij hebben dezelfde opleiding gevolgd als Jannie, alleen bij Odion. Hoe waren hun ervaringen en wat zijn hun werkzaamheden? 

Naast dat we natuurlijk alles willen weten over hoe Jannie als student is, vertellen Anne en Rosalie ook meer over de opleiding. Samen kunnen Jannie, Anja en Rosalie een compleet plaatje laten zien van de opleiding tot Maatschappelijk zorg begeleider.

Benieuwd naar de verhalen? Luister dan op woensdagavond 22 maart naar Zukke Zorgen tussen 19.00 uur en 21.00 uur op LOVE radio.