TIEN zingt over schoonheid, hunkerende liefde, paradijsvogels en tortelduifjes, maar ook over gnomen en kobolden,.
TIEN zingt over schoonheid, hunkerende liefde, paradijsvogels en tortelduifjes, maar ook over gnomen en kobolden,. (Foto: Stockfoto)

Vocaal ensemble TIEN in Zuiderwoude

ZUIDERWOUDE - Onder leiding van dirigent Hebe de Champeaux brengt Vocaal Ensemble TIEN zondag 23 april om 16.00 uur een a capella programma. 

Het thema; de beslommeringen en wederwaardigheden van het aardse leven. Sommige zijn herkenbaar en van alle tijden, andere bepaald niet alledaags.

TIEN zingt over schoonheid, hunkerende liefde, paradijsvogels en tortelduifjes, maar ook over gnomen en kobolden, bittere koude en een moordzuchtige soldaat in een duister bos. Met werken van Debussy, Ravel, Holst, Oltra, Kodály, Tormis en anderen.

Als geschoolde amateurs streven de zangers van TIEN naar een hoog artistiek niveau. Zij beschikken door hun langdurige samenwerking over een subtiele klankkleur en balans. Het ensemble werkt per programma met een andere dirigent, waardoor er steeds andere aspecten van het ensemble-zingen aan de orde komen. TIEN wordt geprezen om haar heldere koorklank en verrassende programmering.

Hebe de Champeaux is mezzosopraan, violist en dirigent, van symfonie-orkest tot kamerkoor. Als dirigent won zij meerdere prijzen. Reserveren: www.vocaal-ensemble-tien.nl. Contact: info@vocaal-ensemble-tien.nl

Locatie: Dorpskerk Zuiderwoude