Het nieuwe bestuur van Stichting Goede Doelen Alkmaar.
Het nieuwe bestuur van Stichting Goede Doelen Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Nieuw bestuur Goede Doelen Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR - Rotaryclub Alkmaar en Rotary Young Ambition hebben het bestuur van de stichting Goede Doelen Alkmaar overgenomen sinds 1 maart. Het oude bestuur vanuit Rotaryclub Alkmaar – De Waag heeft zich ingezet om de website en gids te ontwikkelen en de lokale goede doelen bekendheid te geven. 

Het nieuwe bestuur bestaat uit Paul Ooms (penningmeester), Gerben van de Poppe (vice-voorzitter), Niek Bolten (voorzitter) en Sharon Smit (secretaris). Samen zetten zij het werk van het oude bestuur voort. Bij Hortus Alkmaar wordt donderdag 15 juni vanaf 17.30 uur een kennismakingsbijeenkomst met het nieuwe bestuur georganiseerd. Aanmelden kan via
info-alkmaar@lokalegoededoelengids.nl

Victoriewandelingen 

In het kader van 450 jaar Alkmaar Ontzet vindt er zondag 15 oktober een bijzondere sponsorwandeling plaats. Een wandelroute van 15,73 kilometer door de binnenstad van Alkmaar met geschiedenisverhalen en vermaak. Elf goede doelen organisaties kunnen zich inschrijven en zich inzetten voor extra opbrengsten. De opbrengst van de wandeling komt ten goede aan deze organisaties.

Meer informatie: www.alkmaar.lokalegoededoelengids.nl.