Laurens Overtoom, voorzitter van Alcmaria Victrix.
Laurens Overtoom, voorzitter van Alcmaria Victrix. (Archieffoto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

Jubileumfeest Alcmaria Victrix

ALKMAAR - Alcmaria Victrix houdt donderdag 18 mei een groot jubileumfeest ter ere van het 125-jarig bestaan. Tussen het kleedkamer/kantine complex en het veld komt een tent-overkapping van veertig meter lang te staan. Onder deze overkapping komt het podium en voldoende picknick-tafels en statafels. 

125e verjaardag

De feesttent is de centrale plek van het feest. Het jubileumfeest begint in de morgen met een kabouterspektakel en taartenwedstrijd. Hierna staat een vol jeugdprogramma gepland. Er is een uitdagend spellencircuit in de hal en op het veld staan spectaculaire attracties, zoals voetbal darten, mega bokaal schieten, gaten schieten en voetbalsjoelen. Voor alle jeugd Alcmarianen zijn er dan ook nog pannenkoeken en ijs. 

Sportieve middag

In de middag kunnen de jeugdleden zich aansluiten bij de junioren en senioren in het recreanten zes tegen zes met voetbal, volleybal, honkbal en touwtrekken. Daarnaast is er voor de betere voetballers nog een zes tegen zes voetbaltoernooi op kwart veldjes. De Alkmaarse burgemeester Anja Schouten bezoekt om 16.00 uur de club om het jarige Alcmaria Victrix toe te spreken. 

Muzikale afsluiting

Dan is het feest met DJ Fons en zanger Stef Horn. Verder is er een barbecue. Meer informatie, inschrijven met je team of voor de barbecue: kijk op alcmariavictrix.nl/jubileumfeest.