Gestolde Aardolie van Robert Roelink.
Gestolde Aardolie van Robert Roelink. (Foto: aangeleverd)

Aandacht voor plasticsoep in HAL 25

Uitgaan

ALKMAAR - De laatste HAL 25 Take-Over is het weekend van 8 en 9 juli in handen van Robert Roelink. Dit weekend staat in het teken van de enorme plasticsoep. 

Robert Roelink werkt toe naar het moment dat hij als kunstenaar geen gebruik meer mag/kan maken van plastic materialen voor zijn werken. Hij steunt acties met de titel ‘JUST STOP OIL’ om het gebruik van aardolie terug te dringen. Niet alleen Robert werkt aan dit werk, de hele week werkten diverse basisscholen uit Alkmaar mee aan deze werken. Het eindresultaat van deze installatie is dit weekend gratis te ervaren in HAL 25.

Junior IOT de Energie Challenge

Zaterdag 8 juli presenteert Junior IOT de Energie Challenge 2023. Jongeren denken na over energie in de toekomst, duurzaamheid, milieu en de energietransitie in deze challenge. Hoe ziet de wereld er voor hen uit over een paar jaar? Dat is het vraagstuk wat speelt tijdens de Energie Challenge. 

Pro Wrestling Holland 

Zaterdag 5 augustus brengt de meest gespierde theatrale show Pro Wrestling Holland een bezoek aan HAL 25. Meer informatie over deze voorstelling en het volledige programma van HAL 25 via: www.hal25.nl