Martine Faber schreef een nieuwe thriller.
Martine Faber schreef een nieuwe thriller. (Foto: Archief)

Nieuw boek van Martine Faber uit Heiloo

Nieuw boek van Martine Faber uit Heiloo

HEILOO - 'Het Schaduwonderzoek' is de titel van het nieuwe boek van schrijfster Martine Faber uit Heiloo. Het is het tweede deel in de Ralph Wenders-serie.

Wanneer de verdwijning van een jonge verpleegkundige verband lijkt te houden met een onopgeloste verdwijning in 2002, wordt de zaak overgedragen aan Ralph Wenders en zijn rechercheteam. Wanneer het onderzoek vanuit hogerop in de organisatie wordt gefrustreerd, besluit hij een schaduwonderzoek op een nieuwe locatie op te zetten. Wie kan Ralph nog vertrouwen binnen de organisatie en lukt het hen om de verpleegkundige levend terug te vinden? Deze meeslepende thriller wordt sinds vrijdag 17 februari uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over de auteur

Martine Faber, ooit fysiotherapeut, is al heel veel jaren actief in de theaterwereld als regisseur en schrijver van vele toneelstukken. Voor de Historische Vereniging Heiloo heeft ze verschillende toneelstukken rond 4 mei mogen schrijven en regisseren. Door een progressieve aandoening is Martine veroordeeld tot een zittend leven. In plaats van letterlijk bij de pakken neer te gaan zitten, is ze uitgegaan van wat ze nog wel kan: schrijven. In haar boeken en toneelstukken kan ze met de personages naar verschillende plaatsen reizen, meewandelen, bergen beklimmen en andere spannende dingen beleven. Haar eerste thriller met Ralph Wenders in de hoofdrol, 'De Lijst', verscheen in maart 2022 en datzelfde jaar verscheen ook haar kinderboek 'Luna en Tommy' en hun avonturen in de computerwereld. Met het afronden van deze tweede thriller is haar honger nog niet gestild. Ze hoopt nog zeker één nieuw avontuur voor Ralph Wenders op papier te zetten.'Het schaduwonderzoek' is verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen. ISBN 9789464684643. Zie ook boekscout.nl.