Familievoorstelling De Verdraaide Orgelman

Nieuws

ALKMAR - Wie nog geen activiteit gepland heeft voor Moederdag kan zondag 14 mei vanaf 15.00 uur genieten van de familievoorstelling De Verdraaide Orgelman in de Doopsgezinde kerk in Alkmaar.

Voorstelling in doopsgezinde kerk

De Verdraaide Orgelman is een fantasierijke, muzikale voorstelling voor het hele gezin. Twee straatmuzikanten delen alles met elkaar, maar door een ongeluk raken ze elkaar kwijt. De poging elkaar terug te vinden leidt tot een avontuur. Een orkest van zelfspelende muziekinstrumenten, plotse ontploffingen, achtervolgingen en een bijzonder hondje, alles komt voorbij in deze voorstelling voor jong en oud. 

Doopsgezinde kerken

Dender Cartoontheater brengt tekeningen tot leven. Samen met fysiek slapstick theater en ouderwetse draaiorgelmuziek wordt een modern sprookje verteld over de betekenis van vriendschap. Project Geestdrift is een initiatief om bezoekers kennis te laten maken met doopsgezinde kerken in Noord Holland. Er wordt samengewerkt met Karavaan, bekend van haar geëngageerde locatietheater. Elke voorstelling wordt gecombineerd met een contextprogramma, waarin ontmoeting, inspiratie en verdieping centraal staan.

Kinderen

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kaarten zijn te bestellen via www.projectgeestdrift.nl.