Sportorganisatie Le Champion zoekt nog vrijwilligers voor de Alkmaar City Run by night.
Sportorganisatie Le Champion zoekt nog vrijwilligers voor de Alkmaar City Run by night. (Foto: Vincent van den Boogaard)

Vrijwilligers gezocht voor Alkmaar City Run by night

Nieuws

ALKMAAR - Sportorganisatie Le Champion organiseert woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaart, de Alkmaar City Run. Deze negende editie is dit jaar met 10.000 hardlopers vroeg uitverkocht. Ruim 250 vrijwilligers, groepen en (sport)verenigingen helpen jaarlijks mee om dit evenement tot een geweldig succes te maken. De organisatie is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers.

Dat kan als parcoursmedewerker die de deelnemers de juiste weg opstuurt en het parcours afzet, bij de kledinginname -en uitgifte of kom helpen bij het opbouwen van de start of finish. Voor iedere vrijwilliger wordt een bijpassende taak gezocht. Kom je met je sportclub, buurtvereniging of andere vereniging - met minimaal 10 personen – helpen? Dan ontvangen jullie een leuke clubkasvergoeding. Voor elke vrijwilliger die aangedragen wordt, ontvangt de club € 15,-. 

Aanmelden

Wil je graag vrijwilliger zijn bij de Alkmaar City Run by night? Meld je dan aan via vrijwilligers@lechampion.nl of kijk voor meer informatie op www.alkmaarcityrun.nl/vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vanaf 16 jaar welkom en functioneren altijd onder leiding van een groepsleider.