20 mei is het weer Shopping Night!
20 mei is het weer Shopping Night! (Foto: Aangeleverd)
Advertorial

Kom ook naar de gezellige Alkmaar Shopping Night!

Partnerbijdrage

Op zaterdag 20 mei zijn de winkels in de Alkmaarse binnenstad de hele dag én ‘s avonds open! Tot wel 22:00 uur heten de winkeliers je welkom, dit jaar met een speciaal Van Gogh-thema. Veel winkels hebben hun etalage in stijl versierd en verwennen je met iets lekkers en leuke acties.

Je kunt zelf ook meedoen aan de etalagewedstijd! Kies jouw favoriete etalage en breng een stem uit door middel van de QR-code die in de etalage hangt. De winkel met de meeste stemmen wint de publieksprijs en wie weet win jij met jouw stem ook een leuke prijs!

Op verschillende plekken in de binnenstad vind je catwalks, waar om 14:30 en 20:30 uur een wervelende modeshow te zien is. De modellen lopen door de hele stad, je kunt ze dus overal tegenkomen.

Zaterdag 20 mei start ook de Pride-week. Er is een Pride Walk om 13:30 uur vanaf het stadhuis. Dit belooft ook een kleurrijk spektakel te worden. Kom kijken! De Pride Grachtenparade is op zaterdag 27 mei. Op die dag worden ook de winnaars van de etalagewedstrijd bekend gemaakt.

Volg het programma via Facebook op www.facebook.com/alkmaarshopping en de site www.alkmaarshopping.nl

Zaterdag 20 mei wordt een hele gezellige, feestelijke dag en avond... mis het niet!