‘It Might As Well Be Swing’
‘It Might As Well Be Swing’ (Foto: aangeleverd)

‘It Might As Well Be Swing’

Algemeen

ALKMAAR - Artiance organiseert in samenwerking met Bigband Alkmaar een gratis swingend project voor getalenteerde jongeren. Het project - in samenwerking met de Alkmaarse Big band - heet ‘It Might As Well Be Swing’ en vindt plaats op 10, 17 en 24 april. Er is plek op alt-, tenor- en baritonsaxofoon, trompet, trombone, piano, gitaar, (contra)bas en zang. 

Tijdens de workshopdag op 1 mei wordt er gerepeteerd aan drie stukken onder leiding van bigbanddirigent Gerard Kleijn. Ook worden er sectierepetities geleid door niemand minder dan contrabassist Kasper Kalf (ritmesectie), saxofonist/klarinettist Ben Wezel (saxofoons) en trompettist Gerard Kleijn (trompetten). Er wordt afgesloten met een gezamenlijk concert met de Alkmaarse Big band!

Meedoen? Meld je dan aan voor 24 maart door een mail te sturen aan Amanda Muller: a.muller@artiance.nl
Vermeld in de mail welk instrument je speelt, bij wie en hoe lang je al les hebt.

Maandag 10, 17 en 24 april repetities tussen 20:00 tot 21:00 uur bij de Alkmaarse Bigband (Wijkcentrum Daalmeer) Maandag 1 mei tussen 16:30 tot 20:00 uur Workshopdag bij Artiance Afsluitend concert in de zaal van Artiance om 20:30 uur. Het concert is toegankelijk voor publiek. Kaartjes via www.artiance.nl