Vorige jaar waren de kinderen van groep 7/8 van de Vrijburg en Binnenmeer scholen aan de slag gegaan voor NLDoet.
Vorige jaar waren de kinderen van groep 7/8 van de Vrijburg en Binnenmeer scholen aan de slag gegaan voor NLDoet. (Foto: Via Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest)

Klussen gezocht voor leerlingen groep 8 NLdoet 2023

Algemeen

UITGEEST - Leerlingen van groep 8 doen mee aan NLdoet 2023 op 10 en 11 maart. Daarom is Het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest op zoek naar leuke en inspirerende klussen. De leerlingen staan klaar voor allerlei voorkomende schoonmaak- en opknapklusjes, maar ook voor gezellige activiteiten voor en met ouderen. Het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest kan helpen bij het bedenken en organiseren van een klus. Voor meer informatie neem contact op met Sigrid Wijsman, s.wijsman@vipuitgeest.nl, 06 48500912.

Heeft u als organisatie een leuke klus of activiteit? Denk aan een opknapbeurt van het scoutinggebouw, een kantine soppen, of een verwendagje voor ouderen? Meld de klus dan aan op de website www.nldoet.nl. Tot 31 januari 2023 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoetklussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Meer informatie via www.nldoet.nl/financiele-bijdrage.