Kom meezingen.
Kom meezingen. (Foto: aangeleverd)

Viering met Taizé projectkoor

CASTRICUM/LIMMEN - Pinksterzaterdag 27 mei wordt om 19.00 uur in de Corneliuskerk een viering gehouden met medewerking van een Taizé projectkoor.

Repetitieavond 22 mei

Het Liturgisch koor van de Corneliusparochie neemt daarbij het voortouw. Iedereen is daarbij welkom en mag meezingen. Om belangstellenden vooraf de gelegenheid te geven zijn eigen stem in te studeren en om ook het nieuwe repertoire eigen te maken, staat maandag 22 mei van 19.30 tot 21.00 uur een repetitie gepland. Deze is bedoeld voor zowel koorleden, kerkgangers als geïnteresseerden. Op zaterdagavond 27 mei tijdens de Pinksterviering krijgt het Taizé projectkoor de kans het gerepeteerde in praktijk te brengen. Het belooft een bijzondere viering te worden met een lichtritueel, deuren die worden open gegooid en duiven.

Tijdens de repetitieavond in de Corneliuskerk te Limmen zullen bassen, tenoren, alten en sopranen hun eigen partijen leren. Op zowel maandagavond 22 mei als zaterdag 27 mei is er koffie en thee en ook gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Geef naam en adres alvast door voor een persoonlijke uitnodiging met de precieze gegevens van de repetitie en viering. Aanmelden.activiteit@corneliuskerk-limmen.nl

Afbeelding
Afbeelding