Speelterrein Kindcentrum nog niet in gebruik

UITGEEST - Na de kerstvakantie is Kindcentrum Cornelis in Uitgeest volledig in gebruik genomen. De werkzaamheden om het gebouw heen zijn uitgelopen en bevinden zich in de afrondende fase. Daardoor kunnen de kinderen nog niet buitenspelen op het speelterrein bij het kindcentrum.

Tijdelijke oplossing

De werkzaamheden op het speelterrein van Kindcentrum Cornelis zijn door slechte weersomstandigheden niet helemaal gelopen zoals gepland. Onlangs zijn er nieuwe graszoden gelegd. Voordat deze kunnen worden betreden, moeten ze eerst goed wortelen. Dat zal tot 17 februari duren. Tot die tijd kan het speelterrein rondom het nieuwe kindcentrum niet worden gebruikt.

Alternatieve speelruimte buiten 

De Gemeente Uitgeest vindt buitenspelen erg belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Daarom is het team van Kindcentrum Cornelis uitgeweken naar alternatieve speelruimten. Om overlast voor de buurt zo veel mogelijk te beperken, spelen kinderen afwisselend buiten op het terrein bij de Molenhoek en op het veld achter het kindcentrum, waar ook speeltoestellen staan. Rekening houdend met de buurt, wordt van de speeltoestellen een beperkt aantal momenten in de week gebruik gemaakt. 

Meer informatie

Omwonenden die vragen hebben, kunnen contact opnemen via cornelis@tabijn.nl.