Ingezonden mail

"Uiteraard is het bestuur van Stichting zwembad De Zien blij met aandacht in uw media. Het artikel, dat hier staat beschreven, is een goed artikel, ware het niet dat de kop absoluut niet (meer) juist is. Er is helemaal niet over de gemeente gesproken. Het kan zijn, dat uw journalist met de toezichthouders heeft gesproken. Zij zijn niet altijd volledig op de hoogte van datgene waar het bestuur mee bezig is. 

Aangezien de aanhef van dit artikel nogal wat zegt over het functioneren van de gemeente en sowieso geen meerwaarde geeft aan het artikel, had hij dit zeker moeten checken bij mij. Een gemiste kans met vervelende gevolgen. Ik werd dan ook gebeld door iemand van de gemeente die niet blij was met deze kop.

 

Dit is namelijk het geval: Sinds ongeveer een half jaar voeren wij gesprekken met de wethouder en enkele medewerkers en is er een positieve omwenteling qua inzet door de gemeente. We gaan de komende maanden verder praten over een mogelijke samenwerking aan een toekomstbestendige organisatie van De Zien.


De steun van de gemeente is er op dit moment zeer zeker. De gemeente ziet het zwembad dan ook als zeer belangrijk voor de inwoners van Uitgeest en omgeving en werkt graag mee aan de verdere ontwikkelingen.

Hoe dit er in de praktijk uit gaat zien zal de toekomst uitwijzen. Zodra dit vaststaat, zal er zeker bekendheid aan worden gegeven via de diverse media."



Namens het bestuur van Stichting zwembad de Zien,

Margriet de Beurs, waarnemend voorzitter/secretaris.