Bladerdeeghapjes maken.
Bladerdeeghapjes maken. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Twee maal per maand worden er op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur in het gebouw van stichting Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30, creatieve activiteiten aangeboden in het Crea Café. 

Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum. Op de website www.egcastricum.nl staat te lezen op welke zaterdagen het CreaCafé is geopend en welke workshops wanneer worden gegeven. Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie of thee creatief bezig te zijn.

Een woordvoerster: "Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je wekom. Zaterdagochtend 6 mei gaan we met elkaar bladerdeeg hapjes met brie, pecannoten en honing maken. Tijdens de workshop gaan de deelnemers zelf bladerdeeg hapjes bereiden en vervolgens gaan we deze hapjes afbakken in een oven. Voor deze workshop vragen we een eigen bijdrage van één         euro. Daarvoor krijg je voldoende materiaal om zelf vier hapjes te maken. In verband met de inkoop van materialen moeten deelnemers zich vooraf aanmelden. Mocht je nog vragen hebben, of je willen aanmelden, stuur dan een email naar CreaCafe1901@gmail.com"