Mauricio Leijser.
Mauricio Leijser. (Foto: aangeleverd Mauricio Leijser)

‘Moment’ met eigen sound

Nieuws

BAKKUM - Komende 12, 13 en 14 mei en de vrijdagen tot 2 juni is de expositie ‘Moment’ van 13.00 tot 18.00 uur te beleven bij Atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum. 

De Polaroids van Sabrina hebben een prominente rol in deze expositie. De inspiratie voor deze groeiende serie ontstond vijf jaar geleden tijdens een live performance van Sabrina bij Open Atelier Marina & Sabrina. Polaroid no 4: L’incontro is onderdeel van de expositie ‘Moment’. Met intense, kwetsbare en oprechte blik zoekt dit portret oogcontact met toevallige of bewuste bezoekers. 

Mauricio is een unieke muzikant met een sterke eigen sound. Hij is van Braziliaanse komaf en leerde zichzelf al jong zingen, gitaar en piano spelen. Vanaf zijn 20e richt hij zich naast het live performen op het produceren en recorden van zijn muziek. Zo krijgen zijn nummers ‘de body’ die ze volgens Mauricio nodig hebben. 14 mei speelt Mauricio Leijser twee sets die starten om 15.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

De Polaroids van Sabrina hebben een prominente rol.