Steun EHBO Vereniging Castricum.
Steun EHBO Vereniging Castricum. (Foto: aangeleverd)

EHBO Vereniging Castricum vraagt steun

Nieuws

CASTRICUM - Castricummers zijn de vrijwilligers van plaatselijke EHBO Vereniging vast wel eens ergens tegengekomen bij een evenement, sportwedstrijd, concert of op de EHBO-strandpost.

Het is belangrijk, dat zoveel mogelijk mensen eerste hulp kunnen verlenen. Daarom organiseert de EHBO-vereniging elk jaar verschillende cursussen om nieuwe hulpverleners op te leiden. Ook worden de hulpverleners jaarlijks bijgeschoold en getraind om bij noodgevallen snel en kundig te kunnen handelen. 

Om zoveel mogelijk mensen op te leiden, houdt men de financiële drempel laag maar wordt ook gestreefd naar hoge kwaliteit en professionaliteit. Dit wordt bereikt door de inzet van moderne opleidingsmiddelen en LOTUS-slachtoffers die een letsel kunnen uitbeelden. 

Dit alles is alleen mogelijk met lokale steun. Daarom doet EHBO Vereniging Castricum weer een beroep op inwoners voor een donatie via de brievenbusactie. Een bijdrage overmaken op bankrekening NL19INGB0004499411 t.n.v. EHBO Vereniging Castricum kan ook. Vorig jaar bedroeg de opbrengst van de actie € 9.304,39. Dankzij bijdragen zijn lesmiddelen en materialen voor de hulpverlening aangeschaft. Meer informatie: tel. 0251-651060 of mail naar info@ehbocastricum.nl. Kijk anders op website www.ehbocastricum.nl