De kaartverkoop voor 'Kids in Concert' is gestart.
De kaartverkoop voor 'Kids in Concert' is gestart. (Foto: archief)

‘Kids in Concert’ voor taaislijmziekte

REGIO - De kaartverkoop voor het concert van ‘Kids in Concert’, zaterdag 24 juni aanvang 19.00 uur, is gestart via www.kidsinconcert.nl en vindt plaats in de tot theater omgebouwde sporthal De Bloemen in Castricum.

Opbrengst voor onderzoek taaislijmziekte 

In een wervelende ambiance worden belangstellenden meegenomen met de klassiekers onder de popmuziek vanaf de 60-er jaren tot aan het heden. Ruim 400 leerlingen van basisscholen en brugklassen uit Castricum, Limmen, Akersloot, Uitgeest en Heiloo werken daar eenstemmig en meer aan mee. Dit onder begeleiding van dirigent Rolien Eikelenboom en professionele begeleidingsband, waarbij presentatrice Nienke van den Berg ook haar stem laat klinken. Meezingen is toegestaan, maar meedansen is niet van toepassing bij dansers van clubMariz, die het concert mede op z’n kop zetten.

Kaarten kosten € 12,- per stuk en er kunnen 1.000 toeschouwers in de zaal. Gezien het succes van het vorige concert in 2022 is het raadzaam snel te boeken om teleurstellingen te voorkomen. De opbrengst van de kaartverkoop en een deel van de sponsoring gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, die onderzoek financiert van medicijnen voor kinderen met taaislijmziekte. Kijk daarover op de website.

 

Ondersteuning van het doel staat onder rubriek ‘sponsoring'. Belangrijk daarbij is de ANBI-status van 'Stichting Kids in Concert'.