De dames Van Duin, Rensenbrink en De Vos en de chauffeur van de Gouden Koets.
De dames Van Duin, Rensenbrink en De Vos en de chauffeur van de Gouden Koets. (Foto: Aangeleverd)

Leuke ritjes met de Gouden Koets voor ouderen

Nieuws

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Vorige week heeft de Gouden Koets zijn eerste rit naar de Kruisberg gemaakt. De dames Van Duin, Rensenbrink en De Vos hadden zich hiervoor vorig jaar opgegeven. Het zonnetje scheen af en toe en de rit verliep voorspoedig. 

“Prachtig is het in het duingebied”, vertelde mevrouw Van Duin. “We hebben een heerlijke middag gehad met een hele gezellige chauffeur. Het was heerlijk om er even uit te zijn. We hebben alle drie vreselijk genoten van dit uitstapje. “We gaan ons zeker weer opgeven voor een volgende rit.”

Inschrijven

‘Gouden Dagen’ heeft een aantal leuke ritjes door het duingebied georganiseerd. U kunt zich hiervoor inschrijven via het telefoonnummer van ViVa! Zorggroep: 088-9958000. Geeft u aan dat het om een rit met de Gouden Koets gaat.

Programma voor mei:

Maandag 15 mei gaat de Koets naar Johanna’s Hof. Tijd: 11.30 - 15.00 uur. Kosten: € 6,-. Dit is inclusief een drankje en een pannenkoek.

Woensdag 17 mei gaat de Koets naar de Kruisberg. Tijd: 13.30 - 16.00 uur. Kosten: € 3,-. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met een gebakje.

Vrijdag 26 mei naar het strand. Tijd: 13.30 - 16.00 uur. Kosten: € 3,-.(incl. koffie/thee met gebakje).

Woensdag 31 mei rijdt de Koets naar het Hof van Kijk Uit. Tijd: 13.30 – 16.00 uur. Kosten:

€ 3,- (inclusief een kopje koffie/thee met een gebakje).

Juni

Ook in de maand juni rijden we naar de Kruisberg, het strand, Johanna’s Hof en het Hof van Kijk Uit. Wilt u reserveren dan kan dat via bovenstaand telefoonnummer. Er kunnen maximaal drie passagiers mee en een rollator.