Bestuursleden en PR-commissie TTVC. v.l.n.r. Sandra Staring, Peter van Splunter-Platform Sport, Cor Peperkamp, Kees van der Meulen, Herman Rijsdijk-Platform Sport en Marjan Bakker
Bestuursleden en PR-commissie TTVC. v.l.n.r. Sandra Staring, Peter van Splunter-Platform Sport, Cor Peperkamp, Kees van der Meulen, Herman Rijsdijk-Platform Sport en Marjan Bakker (Foto: Aart To'th)

Platform Sport bezoekt Tafel Tennis Vereniging Castricum

Sport

Castricum – Platform Sport Castricum ziet het als haar voornaamste taak een verbinding te vormen tussen alle sportaanbieders en de gemeente Castricum. Ze kwamen langs bij ‘Tafel Tennis Vereniging Castricum’, dat inmiddels 75 jaar bestaat.

TTV-Castricum kreeg adviezen en ondersteuning van het Platform om het voortbestaan van de vereniging zeker te stellen. Het blijkt een welkome adviesreeks te zijn geworden. Na de adviezen en financiële tips zal in dit lustrumjaar hard gewerkt worden aan de verdere verduurzaming van het tafeltenniscentrum. De helft van de lampen is al vervangen door led-verlichting en in rap tempo zal alle verlichting bestaan uit led lampen. Daarna zullen er op het grote platte dak een flink aantal zonnepanelen geplaatst worden, en vervolgens zal de komende jaren geïnvesteerd worden in het voor 2030 verder Paris Proof maken van de tafeltennisaccommodatie.

Onbekend

Veel Castricummers zijn nog onbekend met de accommodatie. De club geeft al 75 jaar veel spelplezier aan jong en oud. Inmiddels betreft een derde van de ruim 75 leden jeugdigen onder de 18, terwijl ongeveer de helft ouder is dan 50 jaar. De oudste actieve leden zijn zelfs in de 90. Meer weten? Kijk op www.ttvcastricum.nl of mail naar secretariaattvc@ziggo.nl.