Informatieve avond voor Burkina Faso.
Informatieve avond voor Burkina Faso. (Foto: aangeleverd)

Informatieve avond voor Burkina Faso

Algemeen

LIMMEN - Stichting Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Limmen (Stichting WOL voor onderwijs in Burkina Faso) houdt dinsdag 14 maart, aanvang 20.15 uur, een informatieve avond voor donateurs en andere belangstellenden in de ontmoetingsruimte van de Corneliuskerk, Dusseldorperweg 74, Limmen. 

Speciale gast is de heer Salif Sodré, coördinator van de projecten van WOL en haar partnerorganisatie DSF in Burkina Faso. Sodré zal vertellen over hoe de mensen onder deze omstandigheden leven en hoe de projecten van WOL en DSF een bijdrage leveren aan het bevorderen van de ontwikkeling in deze moeilijke situatie. En natuurlijk wordt zijn verhaal verlevendigd met een aansprekende fotopresentatie.

De toegang is gratis, maar een donatie voor de projecten in Burkina Faso is van harte welkom. Ook is er mooie kunstnijverheid uit Burkina Faso te verkrijgen. De opbrengst is bestemd voor de projecten.

Voor meer informatie: www.stichtingwol.com of op de Facebookpagina https://www.facebook.com/StichtingWOL. De nieuwsbrief van WOL ontvangen? Stuur een mail naar yvonnezomerdijk@quicknet.nl Donaties zijn welkom op NL18RABO03364265 77.

Afbeelding