Sacha Bronwasser.
Sacha Bronwasser. (Foto: aangeleverd)

Luister naar Sacha Bronwasser bij Laan

In aanloop naar Boekenweek

CASTRICUM - De Castricumse auteur Sacha Bronwasser zal dinsdag 14 maart om 20.00 uur bij kantoorboekhandel Laan, Burgemeester Mooijstraat 19, worden geïnterviewd door Harold de Croon, uitgever Nederlandse fictie Ambo|Anthos over haar nieuwe roman 'Luister'. Aansluitend zal zij signeren. Belangstellenden zijn welkom. In aanloop naar de Boekenweek is de Boekproeverij ook open.

Sacha Bronwasser is schrijver, spreker, kunsthistoricus en curator, in wisselende volgorde. Ze debuteerde in oktober 2019 met het veelgeprezen 'Niets is gelogen'. Korte verhalen van haar hand verschijnen onder meer op het tweemaandelijks kunstplatform Mister Motley en in de theaterreeks Uitgelezen Verhalen.

Onweerstaanbaar beschrijft Sacha Bronwasser het Parijse leven in een roman die tot nadenken stemt. Bronwasser wekt Parijs tot leven in deze sterke roman over een au pair. Soepel en trefzeker voert ze de spanning op. 'Luister', de tweede roman van Sacha Bronwasser, neemt de lezer mee naar het Parijs van de jaren tachtig en nu, in een zin begoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld.

Over de Boekenweek

De Boekenweek vindt plaats van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023. Lize Spit en Raoul de Jong zijn de Boekenweekauteurs van 2023. Lize Spit schrijft het Boekenweekgeschenk en Raoul de Jong het Boekenweekessay. Het thema van de Boekenweek 2023 is 'Ik ben alles', waarmee we de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema, omschrijven.

 

Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit.



Afbeelding
Afbeelding