Vitesse '22 vrouwen genoten van Ajax-Feyenoord.
Vitesse '22 vrouwen genoten van Ajax-Feyenoord. (Foto: aangeleverd)

Vitesse '22 vrouwen genoten van Ajax-Feyenoord in JC Arena

CASTRICUM - Afgelopen zaterdag is de complete vrouwen/meidentak van Vitesse '22 naar de eredivisiewedstrijd Ajax - Feyenoord - uitslag 1-1 - in de Johan Cruijff Arena geweest. Het was voor het eerst, dat de vrouwen van Ajax en Feyenoord het in de Amsterdamse voetbaltempel tegen elkaar opnamen. Ajax speelt de thuiswedstrijden normaal gesproken op het nabijgelegen sportpark De Toekomst.

In twee bussen naar Amsterdam

Voor deze wedstrijd waren ruim 30.000 kaarten verkocht, genoeg om het toeschouwersrecord te verpulveren. Feyenoord en Ajax speelden vorig seizoen in De Kuip voor het oog van ruim 14.000 toeschouwers tegen elkaar.

In het kader van het 'Meiden in beeld programma' wat bij Vitesse ’22 loopt, reisden de vrouwen/meiden en enthousiaste begeleiders in twee bussen af naar Amsterdam. Bij vertrek vanaf de Puikman was het direct groot feest in de bussen. De 121 Vitesse-meiden kwamen luid zingend en feestend aan in de hoofdstad en op de tribunes waren ze meer dan gezellig aanwezig.

Het meiden en vrouwenvoetbal bij Vitesse '22 groeit en is een grote gezellige groep van meer dan tien teams van enthousiaste meiden in de leeftijd van 9 tot 25+. Een woordvoerster van de club: "Lijkt het jou ook leuk om te komen voetballen bij Vitesse'22? Er is zeker nog plek voor meer gezellige en sportieve meiden.

 

Komende 14 april organiseren we een vriendinnendag, waar je in een ongedwongen sfeer lekker een keer meer kunt komen trainen. Meer informatie via volgt binnenkort via de website, socials of mail naar: meideninbeeld@vitesse22.nl"