Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Nieuwe sport en ontmoetingsplek in Heemskerk gaat op 24 mei open

Nieuws

HEEMSKERK - Op de locatie naast het voetbalveld aan Duinriethof,waar eerst een speelplekje was, is een nieuwe sport- en ontmoetingsplek geplaatst door de gemeente Heemskerk. Wethouder Piet Burgering zal die woensdag 24 mei om 16.45 uur openen.

De gemeente vindt het belangrijk dat bewoners in hun buurt gebruik kunnen maken van deze plek. Om gezond bezig te zijn én om andere bewoners te ontmoeten. Team Sportservice Kennemerland en MET Heemskerk onderschrijven dit initiatief graag en organiseren daarom samen een sportief feestje.
Onder het genot van gratis fruit van Rick’s Fruit en koffie/thee of water kunnen bewoners kennismaken met elkaar én de toestellen. Kees Aardenburg van Bootcamper.nl zal laten zien hoe men deze plek kan gebruiken als een sportplek. Door middel van het scannen van een QR code kan iedereen zelf de oefeningen doen, maar uiteraard is sporten leuker samen met anderen.
Van 16.30 tot 18.30 zijn alle bewoners welkom, jong en oud.

Vanaf dinsdagavond 30 mei is er de mogelijkheid om onder leiding van Kees Aardenburg (1 gratis proefles) te sporten op deze locatie.

Afbeelding