Ds. Niels A. Gillebaard op de kansel van de Morgensterkerk.
Ds. Niels A. Gillebaard op de kansel van de Morgensterkerk. (Foto: Gino de Graaf)

Dominee Gillebaard maakt ook blogs, vlogs en podcasts

Nieuws

HEEMSKERK - Met Pinksteren is het twee maanden geleden dat de nieuwe predikant van de Protestantste gemeente te Heemskerk is begonnen met zijn werk. Dominee Niels A. Gillebaard (39) is de nieuwe voorganger van de Dorpskerk en de Morgensterkerk. Hij is de opvolger van ds. Marco Visser. Hij zal met Pinksteren preken over ‘Hoe God ons hoop geeft.’

Heemskerk heeft een nieuwe predikant

Ds. Gillebaard is historicus en theoloog. “Ik heb geschiedenis en theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en daarna nog twee jaar de opleiding tot Gemeentepredikant gevolgd aan de Protestantse Theologische Universiteit in Utrecht’’, vertelt Gillebaard. ,,Daarna ben ik predikant geweest van de Protestantse gemeente in Graft – De Rijp en in Heerhugowaard.” 

De nieuwe voorganger maakt ook blogs, vlogs en podcasts, die zijn te vinden via www.domineeniels.nl. Ds. Gillebaard is getrouwd en samen met zijn vrouw heeft hij een dochtertje van bijna 2 jaar.

Op Pinksterzondag 28 mei zal Ds. Gillebaard om 10.00 uur voorgaan in de Morgensterkerk, Vrijburglaan 2. Meer informatie over de predikant en de Protestantse gemeente te Heemskerk is te vinden op www.pknheemskerk.nl. 

Afbeelding