Eén van de foto's die op de expositie te zien is.
Eén van de foto's die op de expositie te zien is. (Foto: Willem Visser)

Fotograaf Willem Visser exposeert in Meerstate/ Cronenburcht Heemskerk

Nieuws

HEEMSKERK - Sinds vorige week exposeert Willem Visser met zijn natuurfoto’s in de entree van Meerstate/ Cronenburcht in Heemskerk.

In Meerstate/ Cronenburcht Heemskerk

‘’Ik kwam een tijd geleden in contact met Fred van Zijl die in Meerstate zijn kapperszaak heeft en die gaf aan dat ze de entree van het gebouw wilden opvrolijken. Toen ik voorstelde om er te exposeren was hij meteen enthousiast’’, aldus Willem. ‘’Tijdens het ophangen van de fotoprints kregen we al veel positieve reacties van bezoekers. Daarnaast is het geweldig om op deze manier mensen nog meer te interesseren voor de prachtige natuur, zo dichtbij.’’

De expositie is de komende maanden te zien aan de Mozartstraat 91 in Heemskerk. Daarnaast neemt Willem binnenkort ook deel aan de eerste Etalage Kunstroute in Heemskerk van 3 t/m 17 juni bij 19 winkeliers in Heemskerk. Willem’s foto’s zijn dan te bekijken in de etalage van Kinneging vloeren aan de Maerelaan 15-D.

Over Willem Visser

Willem Visser is een bekende fotograaf uit Heemskerk die veelvuldig in het eerste en laatste uur van de dag te vinden is in het duin- en bosgebied om de prachtige natuur vast te leggen. Eén van zijn natuurprints sierde in 2021 de kalender van National Geographic en vorig jaar had hij een expositie in het gemeentehuis van Heemskerk. Naast natuurfoto’s legt hij ook mensen vast op foto, zowel in zijn fotostudio als op locatie. Ook geeft hij regelmatig fotografie-workshops en in 2022 is een 6-delige YouTube serie over fotografie uitgekomen waarin Willem kosteloos zijn expertise deelt.

Meer informatie: www.willemvisser.com