Circus Snor
Circus Snor (Foto: Circus Snor)

Kom kijken naar de voorstelling ‘Entrée’ van Circus Snor in Heemskerk

Nieuws

HEEMSKERK - Circus Snor, een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist, is op 10 en 11 juni te zien bij Restaurant Bleij in Heemskerk. Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd...

Op 10 en 11 juni in Heemskerk

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show. 

Zo kun je deze zomer Berl weer gaan zien. Een beroepskluns die ieder jaar het publiek weer weet te verrassen met de meest onhandige, maar spectaculaire stunts. Ook Larissa is weer van de partij. 

Spelen met vuur

Deze circus-jongste heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van circus-leerling tot een ware artiest. Spelen met vuur en hangen in de trapeze zijn aan haar wel vertrouwd. Helemaal uit Amerika komt deze zomer Josephine. Een artieste dit net is afgestudeerd aan de circusschool. 

Act

Ze doet o.a. een act in de lucht en in een Rhönrad. Dan hebben we ook nog Antoine, net afgestudeerd aan de circusschool in Canada. Deze Fransman zal je versteld doen staan in de Chinese paal. 

Larissa heeft zich ontwikkeld van circus-leerling tot een ware artiest

Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman weer in de piste te zien als spreekstalmeester en gaan er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop. Alleen kijken naar een voorstelling zit er niet in. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op De Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten.

Op 10 en 11 juni 10.00 en 15.00 uur beginnen. Kinderen t/m 2 jaar gratis entree. Kaartverkoop: www.circussnor.nl

Circus Snor
Circus Snor