Gieteling Open wordt voor de elfde keer gehouden.
Gieteling Open wordt voor de elfde keer gehouden. (Foto: Aangeleverd)

Gieteling Open 2023: Inschrijving is open

Algemeen

VELSEN-NOORD - Van vrijdag 24 maart t/m zondag 2 april wordt het elfde Gieteling Open gespeeld. Dit gebeurt op de compleet vernieuwde kunstgrastennisbanen van TC de Gieteling in Velsen-Noord.

Het is de laatste echte testmogelijkheid voor veel competitiespelers, een van de eerste buitenmogelijkheden voor gravel- en indoorspelers en voor allen natuurlijk het begin van de (tennis)lente. Hoewel het competitieve karakter uiteraard centraal staat, gaat dit bij het Gieteling Open alleen in combinatie met gezelligheid via een uitgebreid randprogramma. Dankzij de medewerking van veel leden zal de gezelligheid gedurende het hele toernooi op ons park te vinden zijn.

Inschrijven kan nog tot en met 17 maart via www.toernooi.nl.

Dit kan in Damesdubbel en Herendubbel in de categorieën 5, 6, 6-35+, 7-17+, 7-35+ en 8-17+. Heb je geen partner, wellicht kan ons “GO-bemiddelingsbureau” dan wat betekenen. Stuur een mailtje naar go@tcdegieteling.nl.

‘’Wij proberen bij de indeling in voor- en finaleweekend zoveel mogelijk rekening te houden met deelname aan een ander toernooi en open tennisdagen’’, aldus de organisatie.

Meer informatie via www.tennisclubdegieteling.nl