v.l.n.r. Rogier Belien (directie I'M Tennis & Padel), Rob Terstal (penningmeester TVC) en Erik van der Poel (voorzitter TVC).
v.l.n.r. Rogier Belien (directie I'M Tennis & Padel), Rob Terstal (penningmeester TVC) en Erik van der Poel (voorzitter TVC). (Foto: aangeleverd)

TVC tekent contract met I'M Tennis & Padel

CASTRICUM - Recentelijk heeft Tennisvereniging Castricum (TVC) een 3-jarig contract afgesloten met Tennisschool I'M Tennis & Padel. Dit in het kader van een samenwerkende toekomst.

Ervaren trainers

De komende jaren kunnen de leden van TVC er vanuit gaan, dat er professionele tennislessen aangeboden worden door ervaren trainers.

Veel veranderingen op het park 

Eerder deze maand tekende de tennisvereniging al het huurcontract met de nieuwe eigenaren van Berg en Bal. Met de komst van Padel, een vernieuwde fitness en horeca en binnenkort ook een nieuwe entree verandert er veel op het park.

Veranderingen met positief effect

De tennisvereniging hoopt dat deze veranderingen - naast de verlenging van het zomerseizoen tot en met oktober en de mogelijkheid om het hele jaar door te tennissen - een positief effect zullen hebben op het aantrekken van nieuwe senior- en jeugdleden.