De huidige organisatie van de Zeepkistenrace.
De huidige organisatie van de Zeepkistenrace. (Foto: Aangeleverd)

Voortbestaan Zeepkistenrace Wijk aan Zee gewaarborgd

Nieuws

WIJK AAN ZEE - Een oproep van de huidige organisatoren van de Zeepkistenrace in Wijk aan Zee - dit jaar op vrijdagavond 23 juni - enige maanden geleden heeft effect gehad. Ze vroegen om opvolgers omdat zij na zoveel jaren organiseren ermee stoppen. Er is opvolging! 

Ondernemers en dorpsgenoten slaan handen ineen

Zwaanstraat ondernemers Stef van Gewoon, Jef van Bruut Bikes en Adriaan van het Boegbeeld gaan de handen ineenslaan met dorpsgenoten Simone, John en Hans. 

Topoverleg

Er is al topoverleg geweest en alle neuzen staan dezelfde kant op. Dit jaar gaan ze nog even de kunst afkijken om daarna volgend jaar met frisse zin dit prachtige evenement voort te zetten. Kortom blijde gezichten alom. Voor dit jaar wordt alles weer op de rails gezet door de huidige organisatoren, petjes besteld, posters gedrukt, prijzen uitgezocht. 

Nieuwe wisselbeker

Er zal dit jaar een nieuwe wisselbeker moeten komen. Voor winnaar 2022 Toine van Dijk was het alweer de derde keer, dus die beker zien we niet meer terug, die blijft in Kamerik. 

Ook dit jaar komen de aanmeldingen weer uit het hele land. Op dit moment zijn er zelfs meer deelnemers van buiten de regio dan van hier uit de buurt. Mocht je al lang van plan zijn om ook eens een kist te bouwen en mee te doen maar had je net dat ene laatste zetje nodig; laat dit hem zijn. Laat zien dat we hier in ‘Techport’ wonen... 

Wees erbij

Vrijdagavond 23 juni start het gebeuren om 19.00 uur in de Zwaanstraat te Wijk aan Zee. Wees erbij...