v.l.n.r. Patricia Hogerheijde, Carin Hofman, Ineke Heeremans, Jan Heeremans (hun chauffeur van de dag), Hennie van Schoten, Jetty de Wit, Willy Tolhuijsen, Mieke van Twisk en Annemieke Sauer (captain).
v.l.n.r. Patricia Hogerheijde, Carin Hofman, Ineke Heeremans, Jan Heeremans (hun chauffeur van de dag), Hennie van Schoten, Jetty de Wit, Willy Tolhuijsen, Mieke van Twisk en Annemieke Sauer (captain). (Foto: Aangeleverd)

Dames 2 Heemskerkse Golfclub gepromoveerd

Nieuws

HEEMSKERK - De NGF golfcompetitie is een landelijke competitie voor golfteams om te strijden voor het kampioenschap en de promotie naar de volgende klasse.  Dames 2 van de Heemskerkse Golfclub wist dit jaar ongeslagen kampioen te worden en daarmee te promoveren naar de hoofdklasse. Zij wonnen eclatant van de teams in hun poule: Regthuys, De Goyer, De Pan en Dronten. Met een ruime voorsprong was op de laatste speeldag bij Golfclub Dronten een gelijk spel voldoende. Maar, dat was voor de dames niet genoeg; zij wilden meer. Met een overwinning op de dames van Golfclub De Pan van 16-2 werd Dames 2 van De Heemskerkse kampioen.

Door deze bijzondere prestatie gaat het team volgend jaar uitkomen in de hoofdklasse van de NGF competitie. Waar goed teamverband, sportiviteit en de wil om te winnen wel niet toe kan leiden.