De winnaars van de vorige winkeliersactie van Europaplein.
De winnaars van de vorige winkeliersactie van Europaplein. (Foto: Aangeleverd)

Actie winkeliers krijgt vervolg

HEEMSKERK - In de maand december van het jaar 2022 was er een superleuke actie van diverse winkeliers van het  Winkelcentrum Europaplein in Heemskerk. Klanten moesten het bedrag raden van het pakket welke bij de winkeliers in de winkel staat. De winnaars van de december actie "Raad het bedrag" zijn inmiddels bekendgemaakt.

Winkelcentrum Europaplein in middelpunt  

De deelnemende winkels aan deze superleuke actie waren: Danielles haarboutique, Endlles Hair, Slijterij Assemburg en Goemans versbakkerij. De winnaars hebben hun mooie pakket in ontvangst genomen ( zie de foto's).

Wegens het grote succes zetten de winkeliers van Winkelcentrum Europaplein de actie in de maand januari 2023 voort. Er zijn dan opnieuw mooie pakketten te bewonderen bij de andere winkeliers. 

U bent bij de volgende winkels van harte welkom om een gokje te wagen:

Albert Heijn, Apotheek Oosterwijk, Brandjeskapsalon, Kruidvat, Vishandel van den Brug en Zeeman. 

Loopt u even naar binnen bij deze winkeliers, bekijk het pakket en vul uw gegevens en bedrag in op het formulier. Zit u er het dichtste bij, dan wint u het geweldige pakket.  Heel veel succes alvast toegewenst!

In februari wordt winnaars van de winkeliersactie bekendgemaakt

In februari worden de winnaars van deze winkeliersactie bekendgemaakt en wordt u als winnaar persoonlijk gebeld.  Bij meerdere winnaars wordt er geloot. 

De mooie pakketten worden aangeboden door winkeliersvereniging Europaplein Heemskerk.

De winnaars van de vorige winkeliersactie.