Heemskerkse filmmaker komt met nieuwe film

HEEMSKERK - Charles Dekker van charlyshortfilms.com komt binnenkort met een nieuwe film TRUE COLORS. True Colors is een drama over het 9-jarige jongetje Georgy die in 1973 een hit and run slachtoffer wordt, hierdoor het vertrouwen in mensen kwijtraakt en tientallen jaren later, een bizarre relatie met, de voor hem onbekende dader, ontwikkelt. Zij brengt hem op een avond in een gelijkwaardige situatie, als zij samen met hem en een slok op, achter het stuur kruipt. 

Met alle gevolgen van dien. History repeating? ''Ik was zelf op mijn 9e het slachtoffer van een ‘hit and run’ ongeval. Dit was voor mij aanleiding om dit te gebruiken als startpunt voor de film. Het begin is waargebeurd, maar het bijzondere verloop is pure fictie. Tevens bedoelt als een statement dat alcohol en verkeer een slecht huwelijk is en doorrijden na een ongeval helemaal een NO GO is'', aldus Charles. 

Iedereen die aan deze productie meedoet, doet dit uit liefde voor film. Er zijn toch altijd behoorlijk wat kosten die er gemaakt moeten worden. Daarom vraagt Charles om hulp van de lezers. Wil jij Charles en zijn team helpen met een donatie? Voor elke donatie van €25,- of meer mag je o.a. figureren op zaterdag 11 maart a.s. in een feestelijke scene bij een Italiaans restaurant in Heemskerk en ben jij in de film te zien. Info: www.charlyshortfilms.com/true-colors