Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kirsten van Teijn met ‘(S)EXPERIMENT’

HEEMSKERK - ‘Ze heeft lef, is ongegeneerd en combineert dat met haar onweerstaanbaar komische talent’, schrijft . En zegt over haar: ‘Ze straalt feller dan de grote flitsende, van kleur veranderende neonlichten. Haar energieniveau schommelt tussen een 10 en een 9,7.’ Op zaterdag 25 maart om 20.30 uur is Kirsten van Teijn, winnares van de ‘Neerlands Hoop 2022’ bij Theater De Cirkel met haar voorstelling (S)EXPERIMENT.

In De Cirkel 

In (S)EXPERIMENT onderzoekt cabaretière, zangeres en actrice Kirsten van Teijn de moderne liefde in meerdere vormen. Vol optimisme en zelfspot neemt zij je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en waarin we uit deze hokjes barsten?

Kirsten studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Datzelfde jaar won ze op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de jury-, publieks- als de persoonlijkheidsprijs. (S)EXPERIMENT is haar vierde avondvullende show.

Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl