Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

The Whale bij Filmhuis Heemskerk

HEEMSKERK - Een leven waarvan je wilt wegkijken, maar dat tot tranen toe roert. Regisseur Darren Aronofsky en Oscarwinnaar Brendan Fraser maken van ‘The Whale’ een onvergetelijke film. Op zondag 2 en woensdag 5 april is dit Amerikaanse drama te zien bij Filmhuis Heemskerk.

Op zondag 2 en woensdag 5 april

Charlie (Brendan Fraser) leeft een teruggetrokken leven en geeft zijn Engelse lessen online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijtgeraakt. 

Tienerdochter

Hij probeert het contact met zijn tienerdochter Ellie te herstellen, maar zij verwijt hem dat hij het gezin in de steek liet. Langzaam wordt duidelijk hoe Charlie zo zwaarlijvig en eenzaam is geworden en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn. 

Regisseur Darren Aronofsky (‘Black Swan’, ‘Requiem for a Dream’) schetst een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. 

Rol van zijn leven

Brendan Fraser speelt de rol van zijn leven; een fenomenale comeback van de acteur (bekend van ‘The Mummy Trilogy’ en ‘Crash’) die onlangs met de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol werd bekroond.

 The Whale op zondag 2 april om 20.00 uur en op woensdag 5 april om 15.00 uur.

Voor info en tickets: www.decirkelheemskerk.nl/film

-