Arie Vuyk.
Arie Vuyk. (Foto: Aangeleverd)

VIP-tafel met Arie Vuyk

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Alle ouderen die zelfstandig wonen in Heemskerk mogen zich aanmelden voor het bijwonen van een optreden in één van de woonzorgcentra in Heemskerk. Donderdag 6 april zetten we de VIP-tafel neer in woonzorgcentrum Westerheem, ViVa! Zorggroep. Dit keer zorgt Arie Vuyk voor een gezellige klassieke middag. 

Donderdag 6 april in woonzorgcentrum Westerheem

Arie geeft met muziekvoorbeelden, lezingen over componisten. Dit doet hij met veel enthousiasme. Denkt u hierbij aan o.a. de muziek van Beethoven, Haydn, muziek uit de twintigste eeuw, etc. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Aanwezig zijn

Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl of telefonisch: 06-22913188 (ma, di, do van 9.00-16.00 uur).

Gouden Koets

Alle ouderen in Heemskerk kunnen gebruik maken van de Gouden Koets als ze zelf niet in staat meer zijn om op stap te gaan. De Gouden Koets kan gereserveerd worden om bijvoorbeeld naar een dierbare in Heemskerk of Beverwijk te gaan, om te winkelen in het dorp of naar de Breestraat te gaan.

Inmiddels hebben we toestemming gekregen om ook met dit leuke autootje door de duinen te rijden zodat we uitstapjes naar de Kruisberg kunnen maken. 

Reserveren kan via het algemene telefoonnummer van ViVa! Zorggroep: 088-9958000. Wel graag een week van te voren reserveren. 

In de Gouden Koets kunnen vier personen (dit is inclusief chauffeur) en er kan een rollator mee.