‘Het Vrienden van Amstel gevoel’ in het theater.
‘Het Vrienden van Amstel gevoel’ in het theater. (Foto: RobinVanStraaten Fotografie)

‘Het Vrienden van Amstel gevoel’ in het theater

BEVERWIJK - Een bevlogen band voert het publiek door een stuk muzikaal erfgoed waar dus U tegen gezegd kan worden onder de vocale begeleiding van John Vooijs (Tarzan), Patricia Haastrecht (The Voice of Holland), Baggio en Bas de Groot. 

Theatertips Kennemer Theater Beverwijk

Een avondje meezingen, een traantje wegpinken en volledig uit je bol gaan! 

Donderdag 23 maart 20.15 uur | Tickets vanaf € 25,50.

Teun van den Elzen: Over seks en politiek

'Meer kan ik er niet over zeggen...' Hij studeerde politicologie, maar verwacht geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe comedian. Hij spaart niets of niemand — ook zichzelf niet. 

Teun schrijft voor Dit Was Het Nieuws, won de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde op Paaspop en Lowlands. 


Donderdag 23 maart 20.30 uur | Tickets vanaf € 15,50.

Evi Hanssen 

Theatercollege ‘Sinds ik niet meer drink’. In dit theatercollege wisselen hilarische anekdotes elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor het publiek bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.

Een avond voor iedereen die inspiratie zoekt om zijn of haar leven op de juiste manier in te richten. Dit theatercollege is dan ook geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Vrijdag 24 maart 20.15 uur | Tickets vanaf € 18,50.

A-Fever naar Beverwijk!

The Ultimate ABBA Tribute. A-Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. The Music, The Memories, The Magic. Beleef ABBA opnieuw met A-Fever - The Ultimate ABBA Tribute! Zaterdag 25 maart 20.15 uur | Tickets vanaf € 23,50

Teun van den Elzen.
Evi Hanssen.
The Ultimate ABBA Tribute. A-Fever brengt een ware hommage.