Mario Grille (links), met voorzitter Ed van Beilen,  blijft als trainer bij Velsenoord.
Mario Grille (links), met voorzitter Ed van Beilen, blijft als trainer bij Velsenoord. (Foto: )

Mario Grille blijft trainer bij FC Velsenoord

VELSEN-NOORD - FC Velsenoord heeft het contract met trainer Mario Grille met een jaar verlengd, zodat hij ook in het seizoen 2023-2024 trainer van de selectie van FC Velsenoord is.

Verlenging contract

De hoop is om een volgende stap te kunnen zetten en prijzen te kunnen pakken. Voorzitter Ed van Beilen is bijzonder blij met de verlenging van het contract. 

Veel gedaan

Hij zegt: “Mario heeft op allerlei vlakken in deze twee jaar enorm veel gedaan met zijn voetbalervaring. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het team naar een nog hoger niveau kan tillen.” Dus Mario blijft bij de club waar het ooit voor hem begon. De oud Velsen-Noorder kwam niet alleen als speler uit voor FC Velsenoord. Ook heeft hij hier teams getraind. Na zijn voetbalcarrière was hij naast trainer bij FC Velsenoord ook als trainer werkzaam in de regio bij verschillende andere clubs.

In de lift

Als vereniging zit FC Velsenoord ook in de lift, zowel bij de senioren als jeugdafdeling is het aantal leden groeiende. De club heeft nu zes senioren teams, het vriendenvoetbal wordt steeds populairder. 

Hoofdklasse

De jeugdafdeling is in elke groepering tot en met 15 jaar vertegenwoordigd, waarbij JO 15-1 in de Hoofdklasse uitkomt.