Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Met cryolipolyse raak je vetcellen definitief kwijt

SANTPOORT– Cryolipolyse is geen manier om snel af te vallen, maar een effectieve methode om definitief vetcellen kwijt te raken en snel in shape te komen. In combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging kan plaatselijk vet verwijderd worden en het zorgt voor een strakkere en stevige huid.

Er is nu een openingsactie voor slechts 599 euro die bestaat uit een kuur van drie behandelingen inclusief een fles slimming body serum ter waarde van 59,95 euro!

Na slechts drie behandelingen (met tussen elke behandeling 8 tot 12 weken) kun je een vetreductie van 20 procent verwachten. In tegenstelling tot het verkleinen van de vetcellen, wat gebeurt bij afvallen, worden de vetcellen vernietigd. Doordat de vetcellen eerst worden verwarmd en daarna tot wel min 9 graden Celsius worden bevroren, worden de vetcellen gekristalliseerd en gaan deze kapot. De cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo is een volledig natuurlijke behandeling, waarbij het lichaam al het werk doet. Geen operatie, geen naalden en dus geen hersteltijd. Boek de behandeling in je lunchpauze en pak na de behandeling direct je dagelijkse bezigheden weer op. Waarom kiezen voor cryolipolyse bij De Laserspecialist Santpoort? Er zijn veel apparaten op de markt die beweren vetcellen definitief te verwijderen, maar de Body-Wizard Duo waar De Laserspecialist Santpoort mee werkt is een van de weinige apparaten op de markt dat daadwerkelijk is goedgekeurd. Ook is bij deze apparatuur bewezen dat de vetcellen vernietigd worden. Je bent dus voor altijd van de vetcellen verlost.

Vrijblijvend intakegesprek

Natuurlijk zijn de verwachtingen en resultaten per persoon verschillend en daarom nodigen zij je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen en verwachtingen besproken en het te behandelen gebied beoordeeld. Bij De Laserspecialist Santpoort kun je een eerlijk en realistisch advies verwachten. Geen gouden bergen, maar er wordt altijd gestreefd naar het hoogst haalbare resultaat.

De Laserspecialist Santpoort, Hoofdstraat 172, 2071 EM Santpoort-Noord, 023-3033507 info@delaserspecialistsantpoort.nl. Instagram: @laserspecialistsantpoort.