Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Theater en Taart smaakt naar meer

HEEMSKERK - Theater en Taart, de nieuwe reeks voorstellingen voor kinderen van De Cirkel, is een groot succes. De zaal zat helemaal vol bij de eerste twee shows en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de derde en laatste optreden van dit seizoen. Op zondag 26 maart om 11.00 uur komt Bram van Beusekom naar Heemskerk met Katton, een voorstelling voor theaterpubliek vanaf 3 jaar. 

Bram van Beusekom combineert poppenspel en mime en maakt objecttheater. Met zijn nieuwsgierigheid laat hij ogenschijnlijk levenloze voorwerpen op wonderlijke wijze tot leven komen. Met humor en speelse energie weet Bram zijn publiek mee te nemen op een verbeeldingsvolle reis.

Katton

Ton de kat gaat voor het eerst buiten spelen. Wanneer hij tikkertje speelt met de vlinder, verdwaalt Ton. Op zoek naar zijn huis en zijn eigen fijne mandje maakt hij een heleboel nieuwe vrienden. ‘Katton’ is een verrassende voorstelling vol beweging: lege dozen, wc-rolletjes en oude kranten komen op magische wijze tot leven. Na afloop van de voorstelling (duur: ongeveer 45 minuten) staan taart en limonade klaar in de foyer. Deze traktaties zijn bij het ticket inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz. 

Er zijn tickets verkrijgbaar voor een speciale introductieprijs en er zijn familietickets: twee volwassenen en max. drie kinderen. Voor meer informatie en bestellingen van tickets: www.decirkelheemskerk.nl.