Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel is op zoek naar vrijwilligers.
Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel is op zoek naar vrijwilligers. (Foto: Pixabay)

Het Postkantoor zoekt vrijwilligers

BOVENKARSPEL - De voorstellingen, filmvertoningen en andere evenementen in Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel worden gerund door een team van zo’n 70 vrijwilligers. Dankzij hun inzet biedt Het Postkantoor bezoekers een avond uit in de regio. Vanaf heden is er weer ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Ben jij de nieuwe gastheer, gastvrouw of (hobby-)kok om het team te versterken?

Als gastheer- of vrouw ben je het gezicht van Het Postkantoor. Je ontvangt en begeleidt de artiest, en bent tevens het aanspreekpunt voor de bezoekers. Je controleert je de tickets, begeleidt de bezoekers naar hun zitplaats en ondersteunt de rest van het team waar nodig. Ben jij servicegericht, discreet en oplossingsgericht? Dan zoeken we jou.


Werk je liever in de keuken? Vind jij het leuk om een voedzame maaltijd te bereiden? Als (hobby-)kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden voor de medewerkers en artiesten van het theater. Het Postkantoor is op zoek naar koks die op voorstellingsdagen zelfstandig een vegetarisch menu kunnen bereiden.

Aanmelden

Wil jij meehelpen om van Het Postkantoor het bruisende culturele hart van Stede Broec te maken? Je krijgt als vrijwilliger de mogelijkheid gratis voorstellingen en films te bezoeken en natuurlijk een hoop gezelligheid met collega's. Ook in de andere teams is er nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers, zoals het horecateam en de techniek. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 


Voor aanmelden of meer informatie kun je mailen naar info@hetpostkantoor.info of kom langs op locatie aan de Hoofdstraat 17, 1611 AA in Bovenkarspel.