Reünie tijdens festival

Zin om oude vrienden, klasgenoten of ex-collega's weer eens te ontmoeten? Organiseer dan een deelreünie tijdens de ‘Vrijmibo' van het Strandwalfestival. De organisatie zorgt voor een gezellig plekje en heerlijke muziek rond De Naald in het Rijswijkse Bos. Inschrijven kost eenmalig €25,- per groep. Deelname is gemaximeerd op 215 deel reünies met een maximum van 4000 personen. Aanmelden kan via: aanmelden@strandwalfestival.nl..


Ontmoeten in RijswijkBuiten 

De ontmoetingsruimte voor de wijk Rijswijk Buiten komt na de zomer in de plint van De Koploper, net als nu al de Liddl en Trekpleister. Op woensdagavond 14 juni zijn buurtbewoners tussen 19.30 en 21.30 uur welkom om mee te praten over de te organiseren activiteiten zoals koken, muziek maken en spelletjes. Ook zijn buurtgenoten welkom die willen helpen als gastheer of gastvrouw, kok of activiteitenbegeleiders. De avond is in het informatiecentrum aan de Van Rijnweg 3b.


Brand in auto

Brandweerlieden kwamen in de nacht van 2 op 3 juni in actie na melding van een autobrand op de Slotemaker de Bruïnestraat. Ondanks de snelle blusactie raakte het voertuig alsnog zwaar beschadigd.