Goed eten én bewegen is belangrijk.
Goed eten én bewegen is belangrijk. (Foto: Optisport)

Samenwerking bakker en zwembad

Er is een lokale samenwerking gestart tussen de winkels van Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs en de zwembaden van Optisport. Door boodschappen te doen bij de bakkerij, kun je sparen voor vrijkaarten voor het zwembad. 

Dit sparen kan tot 15 april en de spaarkaarten kunnen ingewisseld worden voor vrijzwemmen, een Aqua’sportles of tijdens het banenzwemmen. De actie loopt bij alle Meesterbakkers-winkels en Optisportlocaties: ook in Rijswijk.

Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs over de samenwerking: “Bij zowel Optisport als de Meesterbakkers staat samen komen en genieten voorop. Beiden zijn ze lokaal actief, de één om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen en de ander om ze te voorzien van ambachtelijk kwalitatief brood. Dit met als doel een glimlach te bezorgen.”

Anne Jansen namens Optisport: "De samenwerking tussen Optisport en Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs is tot stand gekomen na sponsoring van een bingo tegen eenzaamheid, die bij de Schilp werd georganiseerd. Zo is het balletje gaan rollen en is er gekeken hoe Optisport ook wat voor de klanten van Meesterbakker kan betekenen. Via deze actie wordt er gehoopt veel mensen kennis te laten maken met bewegen in het water. Dit met als doel om de vitaliteit en zwemveiligheid te verhogen.”

Meer info: optisport.nl/meesterbakker.