Christel Gibbs heeft 25 jaar ervaring met yoga en een opleiding van 5 jaar gevolgd door de British Wheel of Yoga.
Christel Gibbs heeft 25 jaar ervaring met yoga en een opleiding van 5 jaar gevolgd door de British Wheel of Yoga. (Foto: PR)

Deze nieuwe cursus yoga start komende week in Rijswijk

Sport

Meer ontspannen, je spieren versterken en lekkerder in je vel zitten? Met de nieuwe cursus Hatha/Rajah Yoga in de Compagnie in Rijswijk kom je zeker meer in contact met jezelf. De yogacursus start 1 en 2 maart.

De cursus Hatha/Rajah Yoga wordt gegeven door Christel Gibbs en is voor iedereen geschikt, ongeacht nationaliteit. Bekwaamheid of bekendheid met het beoefenen van yoga zijn niet nodig. Christel heet iedereen van harte welkom.

Wanneer?

De nieuwe cursus duurt acht weken en start op 1 en 2 maart. Elke woensdag vindt hij plaats van 17.15 tot 18.30 uur, elke donderdag van 9.30 uur tot 10:45 uur. 

Locatie en kosten

Locatie is de Grote Studio van de Compagnie in Rijswijk, te bereiken via het (gratis) parkeerterrein aan de Frederiklaan 15, 2281 XL in Rijswijk. De kosten bedragen 15 euro per week, te betalen aan het einde van de cursus. Er hoeft alleen betaald te worden voor de sessies die daadwerkelijk zijn bijgewoond.

Christel Gibbs

Christel heeft 25 jaar leservaring na een opleiding van vijf jaar door de British Wheel of Yoga. Meer informatie over haar of haar cursussen? Mail naar christelgibbs@gmail.com.